LÆS HVAD ANDRE SIGER

Her er et lille udsnit af udtalelserne 

“Aldrig før har jeg oplevet en enkelt person – flytte så mange mennesker – i en entydig positiv retning – på så kort tid…. WOW…. Af hjertet tak, Robert Rolfsted. Du ER Danmarks bedste coach.

Jeg har efterhånden taget tre forskellige uddannelser og været på et hav af gode kurser og seminarer… opholdt mig på fem forskellige kontinenter… og mødt en lang række kloge og dygtige undervisere….

Og som jyde er jeg ikke nem at imponere. Men det gjorde Robert Rolfsted med sit tre dages Reinvent Yourself Seminar. Det blev til den vildeste, smukkeste og mest livsbekræftende og nyttige rejse for hele holdet.

ReInvent YourSelf seminaret er ganske enkelt et kørekort til selve livet. Og det burde være obligatorisk for alle, der fylder 18 år. Så kunne alle mennesker starte voksenlivet med at være den bedste udgave af sig selv – uden at gå en masse omveje først.

For det er det, Robert gør. Han hjælper dig til at blive den ægte og bedste udgave af dig selv. Robert sætter dig i fokus – og guider dig til at finde og afkode de mønstre og strategier, der bremser dig i at få det bedst mulige liv. På de tre dage, seminaret varede, oplevede jeg fx en, der kom totalt hæmmet af angst, banke hul i sit skjold og danse ind i livet med masser af gå på mod. En anden person kom ind til seminaret med et meget lavt selvværd og uden noget netværk. I dag er personen et energibundt og et festfyrværkeri uden sidestykke – som ingen kan få ned med nakken. Personligt blev jeg fuldstændigt bevidst om hvilke værdier, jeg skal leve mit liv efter – og aldrig gå på kompromis med. De er for evigt forankret i mit hjerte – og jeg bruger dem hver eneste dag. 

Og vi fra seminaret holder stadig kontakten – på facebook – og mødes i virkeligheden – så vi sammen kan dele vore glæder – og hjælpe hinanden med livets små og store udfordringer. Og nogle af os har allerede opbygget varme venskaber. Livet bliver aldrig det samme efter RIYS. Og tusind tak for det, Robert.” Poul Guldborg

Først skrev Lotte

“Det er mange måneder, siden jeg var på Reinvent yourSelf. Jeg har lige gennemset mine notater, tanker og beslutninger fra den weekend, og er nærmest rystet over, hvor meget, der faktisk er sket med mig siden.

Ikke bare havde vi det drønskægt i tre dage og gik dybt inspirerede og turbo-energiske hjem…jeg kastede da også “bare lige” en livs-lang invaliderende angst for mørke over skulderen for good…..OG tog en række væsentlige beslutninger….og de har også VIRKET!!!

Jeg er selv uddannet coach og har været på en række lignende kurser. Det lykkedes mig aldrig at finde ud af præcis HVAD det er, Robert Rolfsted gør så mærkbart anderledes. Måske er det hans direkte, jyske autencitet, der “går lige ind” på en mere effektiv måde end de mere “amerikaniserede” coach-former.

Men pyt også med det – bare det VIRKER… og det gør det!!!!  Mine varmeste anbefalinger!!! ROBERT RYKKER!!!” 

Så skrev Lotte – Det virker stadigvæk

“Det virker stadigvæk !!!!!  Otte år siden mit første RIYS-kursus, og effekten af denne første gang virker stadigvæk helt perfekt. Livet bliver altså bare ikke det samme……. Når man først har mødt Robert !!!! Det bliver MEGET MEGET sjovere !!!!” Lotte Kjærup

“Robert er noget så usædvanligt som en ægte passionsdrevet underviser, der ikke bare formidler sine budskaber eminent, men som samtidigt formår at smitte alle tilstedeværende med hans egen helt unikke og dybtfølte begejstring for den “vare”, der kaldes personlig udvikling.

En oprigtig interesse for at hjælpe alle på hans vej kendetegner Robert og gennemsyrer alt, hvad han beskæftiger sig med. Som underviser tænker han ud af boksen og besidder ligeledes et veludviklet entertainergen, der er krydret med energi, stor faglig viden, nærvær, empati og humor.

En cocktail der betyder, at man efter at have deltaget på hans kursus tager opløftet hjem med en behagelig fornemmelse af at have “leget” sig nogle kvanteskridt nærmere imod at blive den bedste version af sig selv.

Men mere end noget andet er Robert et sjældent behageligt menneske, som det altid er udbyttesrigt at tilbringe tid i selskab med.” Steen Broford, Publisher 

“Jeg oplever Robert som dedikeret til at hjælpe andre. Robert er provokerende, men på den gode måde, hvor han formår at skubbe folk derud, hvor det ikke er behageligt at være men hvor det er nødvendigt at være for at indse, mærke og føle lige netop dét der er nødvendigt for at man rykker sig, og forlader gamle dysfunktionelle mønstre. Han er fyldt med energi, hudløst ærlig og han giver meget af sig selv. Han har en helt speciel fornemmelse for, hvilken knap han skal trykke på ift. forskellige mennesker, hvornår han skal udfordre og hvornår han skal nurse og samle op. Det er på en og samme tid lidt skræmmende men også meget betryggende at være i hans selskab.” Tenna Hovgaard Svendsen

Du har provokeret mig helt vildt og til at starte med, valgte jeg at “holde sikkerhedsafstand” – men da jeg efter lang betænkningstid valgte at deltage i Reinvent Yourself, flyttede du mig helt vildt. Tak fordi du er som du er.” Kaare Bjørn Jensen

“Robert er en oplevelse – Robert er nærværende – Robert er provokerende – Robert er sårbar – Robert er stærk – Robert er møgirriterende – Robert er for meget på den gode måde og aldrig for lidt – Robert er fantastisk, og allermest er han for lækker.” Susanne Ramussen

“At møde en mand, som arbejder med forretnings livet som private – Virker så fornuftigt når man ser dig første gang. Du er åbner og direkte på en lærerige måde. Du har indsigt i folk, som meget få nogensinde formår at have. Du er en tosset ener.”  Torben C-Bohnhardt

“Robert kan noget helt særligt! Robert flytter mennesker! 

Og han gør det på en følsom, hensynsfuld, humoristisk og samtidig provokerende måde. Han prikker lige dér, hvor de fleste andre ikke tør prikke. Og han fornemmer, hvornår det enkelte menneske er klar. Det er noget af det, der gør ham så unik. 

Robert tør sige de ting, som er nødvendige for, at det enkelte menneske når ind til kernen af, hvad der skal til for at han/hun kan være 100% sig selv og leve sit eget autentiske liv. Til at finde ind til de vigtigste værdier, drømme og mål. Samtidig formår han at få det enkelte individ til at holde fokus på det særlige mål, som der er brug for i momentet. 

Et af Roberts mottoer er “keep it simple”, og et af de værktøjer han giver videre er evnen til at mærke efter inderst inde, hvad der føles rigtigt. Og evnen til at handle derefter. 

Med sig selv som lysende eksempel på, at livet byder på store og hårde udfordringer, men at man selv har ansvaret og muligheden for at leve positivt med det, formår Robert at få ilden til at gløde i mennesker. Man får simpelthen lyst til at bringe mere positiv energi ind i verden og at slippe det gode, passionen og kærligheden til livet fri. 

Med sin evne til at udfordre individets indre begrænsende overbevisninger formår Robert at modellere bedre versioner af hvert enkelt menneske. Det giver personen motivation, passion, selvværd og indre energi. Og når det enkelte individ flytter sig på det mentale plan, spredes der betydningsfulde ringe i hans/hendes omverden. 

På den måde kan Robert bidrage til at flytte organisationer og skabe passionerede, energiske og motiverede medarbejdere – hvis virksomheden tør give ham lov. 

Det er en ny måde at tænke organisationsudvikling på, med fokus på individets passion og velbefindende, og i en stressplaget og til tider udbrændt tid, ligger der uden tvivl et stort potentiale i de nytænkende virksomheder, der i fremtiden vil lykkes med dette. 

Robert er en helt unik coach, og mødet med ham efterlader tydelige fodspor i menneskers hjerter og hjerner.”  Karina Heyckendorff Olesen