“Efter RIYS 2 fik jeg ikke bare håbet tilbage, men også vejen til at leve MIT liv, sådan som jeg har lyst til at leve det.” Jytte Møller

Seminaret

Dette program er designet for, at give dig oplevelsen af FREELIVING, der handler om at leve fuldstændig fri og i overensstemmelse med dig, hvilket vil give dit liv mening = Your Life Purpose.

RIYS2 – FREELIVING vil gennem 4 dage lede dig via en særlig gruppe dynamik til en destination, hvor alt er tydeligt for dig.

Forestil dig et liv, med en ubeskrivelig klarhed. Hvor du med din sande styrke handel i fuld overensstemmelse med din sande identitet.

Dit – Human Blueprint

Design dit eget liv og sammensæt dit human blueprint, så det matcher dig og den du er – hermed vil du udleve meningen med dit liv, frem for at jagte det.

Udstik kursen for dit liv ved:

 • Forstå og få styrer på alle dine tanker, følelser og handlinger
 • Engagere dig i dine relationer på et dybere og mere intenst niveau
 • Genfind og genetablere din sande mening med livet.
 • Sammenkæd din overbevisninger, værdier og erfaringer på en måder, der trækker dig i den rigtige retning af din ultimative vision for dit liv.
 • Design et liv på din betingelser

“Nu er det som om, at alt det jeg før kæmpede for at opnå bare kommer til mig uden, at tænke over det” Mathias E

LÆN DIG UD I OPVINDEN ….

og udlev dit liv – fri og fyldt med energi

Reinvent – dit livs vision

RIYS2 – Life purpose vil hjælpe dig med at definere din ultimative mening med livet. Skabe en massiv vækst og accelerere dit liv – en liv med følelse af succes.  Når du konstant stiller større krav til dig selv og holder fast i din mening med livet, da tiltrækker du også andre af samme kalibrere. Når du afslår ”det er godt nok” og stræber efter det bedste, Det skal vel om mærket være på et måde, der giver overskud og ikke kræver, men skaber energi. RIYS2 – Life purpose vil gøre, at det ikke længere handle om ”Nice to have”, men et MUST HAVE.

Reclaime – kontrollen over dine følelser.

Følelserne er det der styrer dit liv og sidste ende afgør hvilke handlinger du vælger at tage.  På RIYS2 – Life Purpose vil du  opdage, hvad der driver din beslutninger og handlinger. Du vil lære hvordan du tager kontrollen over dine underliggende følelser, og mestre at finde nye og bedre følelsesmæssige mønstre. De nye mønstre vil støtte dig i, at søge efter det der betyder mest for dig her og nu, men også for resten af livet.

Reinvent – din relationer

Intet er mere vigtigt en hvordan vi indgår, skaber og plejer vores nære relationer. I forretnings øjemed er kvaliteten af vores relationer, der kan være afgørende for om vi får succes eller fiasko. Du vil på RIYS2 – Life Purpose lære den essientielle redskaber for at skabe de relationer, hvordan du håndtere konflikter gennem værdiskabende kommunikation. Hvordan du i alle relationer skaber en mere intim og værdifulde relationer.

Reveal – Din sande kurs for dit liv

RIYS2 – Life Purpose vil du lære at designe dit liv og indfri dine vildeste drømme. Du vil lære at finde din forhindringer i dit liv, som tidligere har styret dig og forhindret dig i at nå dem. Du vil lære, at lave de nødvendige skift, der gør dig i stand til at skabe de bedste konditioner for dig selv og hvordan du vedholdende gennemføre dem gennem en skræddersyet plan – DIN PLAN, med alle dine unikke strategier for succes.

“Med sin evne til at udfordre individets indre begrænsende overbevisninger formår Robert at modellere bedre versioner af hvert enkelt menneske. Det giver personen motivation, passion, selvværd og indre energi. Og når det enkelte individ flytter sig på det mentale plan, spredes der betydningsfulde ringe i hans/hendes omverden. 

Robert er en helt unik coach, og mødet med ham efterlader tydelige fodspor i menneskers hjerter og hjerner.”  Karina Heyckendorff Olesen

4 vilde og reflekterende dage:

 • Torsdag, fra kl. 09:30 – ca. 21:00
 • Fredag, fra kl. 09:30 – ca. 21:00
 • Lørdag, fra kl. 09:30 – ca. 21:00
 • Søndag, fra kl. 09:30 – 16:00

Der med garanti gør dig til en bedre udgave af dig selv.

BILLETTER:

STANDARD kr. 16.995,- 4 dags seminar

OPGRADE    kr. 24.995,- 4 dags seminar + ½ års opfølgning (med 3 individuel coaching session  og 3 halvdages workshop efter endt seminar – værdi kr. 12600,-).

Ovenstående priser er inkl. moms

Hvorfor skal du deltage? – ja, hvis du søger:

 • At tage kontrollen over dit liv og blive fuldstændig synkroniseret med meningen med dit liv.
 • At overvinde enhver forhindring i dit liv, som har holdt dig tilbage for at opnå din storhed
 • At finde og skabe de mest værdifulde, passioneret relationer.
 • At genfinde den sande passion for livet og dine relationer
 • At skabe lykke, glæde, passion og få succes med det du søger og fortjener.

Dette er den ultimative rejse for dem der ønsker at få mest ud af livet.

Når du først har været på RIYS (Reinvent yourSelf) har du allerede taget det første skridt og lært de basis skridt for at skabe det liv du drømmer om.

Her på RIYS2 – Life Purpose vil du lære de dybere ting i os mennesker, der definere os. Du lære at finde den sande mening med dit liv, men også at beskytte det på en konstruktiv måde. Du vil lære at leve den ud HVER DAG – bare fordi det følelse rigtigt.

Intet vil være det sammen efter dette seminar, men meget bedre.  Du vil opleve, at det umulige er muligt. Du vil opleve den sande værdi ved at være dig.

21 – 24. November 2019

Jylland, Aarhus

Klik her og lad os starten en dialog