GROW & FLOW

with RAM – Rapid Alignment Method

Gør hvad de bedste gør!

Dato for nyt holder kommer efter sommerferien – 8 uger, 8 moduler – kl. 18:30 – 20:30

BESTIL DIN PLADS HER

Det ekstraordinære fede liv …

BESTIL NU – KUN KR. 3.995,-

“Robert er den vildeste facilitator for selv-indsigt/-udvikling. Han startede min proces med at genfinde den ægte mig. Ved hvert møde bliver jeg løftet, og rykker endnu tættere på det frie liv hvor jeg kan være 100% autentisk.” Hanne Leonhard

Jeg står igen meget stærkere i min egen energi

“Grow & Flow er en stærk kombination af indhold, guidede visualiserings/meditationer, dialog og direkte sparring. Metoden gør, at der stille og roligt bliver arbejdet i dybden. Robert evner at skabe et kærligt og trygt rum, hvor alt er muligt. Personligt kunne jeg pludselig mærke mig selv på et dybere niveau. Min kreativitet blomstrer igen – jeg har genfundet min intuition, og min tvivl er forsvundet. Jeg står igen meget stærkere i min egen energi.” Kristine Kruuse Larsen

PRIS – KUN: 3995,-

Får et 8 ugers forløb, samt adgang til de 8 moduler i online-universet.

Metoden RAM bringer dig på niveau med de mest succesfulde mennesker.

BESTIL NU – KUN KR. 3.995,-

“Du snyder dig selv, hvis du ikke vælger at møde Robert. Kommer hvergang derfra med ny energi og overskud.” Torben Lindeschouw

LAD REJSEN BEGYNDE …

Et forløb, der kombinerer den fysiske workshop med et online univers

DE FYSISKE WORKSHOPS

Afholdes følgende mandage fra kl. 18:30 – 20:30 (+ Q&A 20:30 – 21:00) Aarhus C

Nye datoer kommer efter sommerferien

ONLINE UNIVERSET …

 • Åbner op for hvert nyt modul samme dag, som workshoppen afholdes.
 • Indeholder alle principper, metoder, beskrivelser og de guidede meditationer/visualiseringer, der bruges til hvert modul.
 • Har du selvfølgelig adgang til efter endt forløb, og kan selv fortsætte din udvikling.

Gør som de bedste gør …

Hvad giver Grow & Flow dig?!

 • Dit liv bliver forbedret via din egen indre energi.
 • Du får skabt en indre ro, som betyder et bedre flow i dit liv.
 • Det umulige bliver muligt.
 • Du bliver i stand til at leve præcis, som du ønsker.

Ønsker du?

 • Øget balance og kreativitet.
 • Mere glæde og mindre stress.
 • Større nærvær og stærkere relationer.
 • Et autentisk liv fyldt med kærlighed.
 • Frihed og en tryg økonomi.
 • Sundhed både fysisk og mentalt
 • At være mere i kontakt med dig selv og din intuition.

Sådan bliver forløbet Grow & Flow

Vi arbejder med de bedste principper indenfor mental træning, mindfulness og visualisering. Gennem konkrete metoder, redskaber og modeller perspektiveres dit liv. Uhensigtsmæssige mønstre identificeres og brydes. Det sker ved at arbejde i dybden sammen med din underbevidsthed.

Du introduceres for RAM – ”Rapid Alignment Method”. Metoden øger din evne til at arbejde hurtigere og mere effektivt. RAM renser dit system og genoplader det til en ny og bedre udgave, der skaber øget flow og trivsel. Herefter vil du nemt kunne etablere den tilstand, der skaber det du ønsker – og gør dig fri af tidligere uhensigtsmæssige reaktionsmønstre.

RAM bringer dig på niveau med de mest succesfulde mennesker.

Fordi du lærer at gøre, som de gør. Vi måler din succes i indre værdier og energier. Resultatet kan senere måles på din økonomi, din karriere, og dine relationer – som en positiv bonus af at være præcis den du er.

Du kan læse mere om de 8 moduler længere nede …

Q & A – det er nemmere end du tror…

PRIS KUN KR. 3995,-

Får et 8 ugers forløb samt adgang til de 8 moduler i online-universet. 

BESTIL NU – KUN KR. 3.995,-

”Jeg fik de vildeste eye openers! En proces, som gav mig modet til at gøre det, jeg længe har ønsket i drømme.” Taghreed Anwar

 

 

“Hvad kan ham der Robert Rolfsted egentlig? Og så alle de udtalelser fra andre – kan det nu passe? Har de faktisk rykket sig – eller er det bare et smart trick? – Men til alt held var nysgerrigheden for stor, og tilmeldte mig et forløb. Med stor risiko for at lyde frelst, viste det sig at være nok en af de bedste beslutninger i mit liv. Det frigjorde enorme mængder energi til at efterleve mine drømme” Michael Berg 

Mere om de 8 moduler 

MODUL 1: Det optimale system

Vi arbejder på tre niveauer og etablerer et øget samspil mellem tanker (IQ), følelser (EQ) og energi (MQ) (IQ + EQ + MQ = FLOW). Du får et fundament, hvor din bevidsthed og din underbevidsthed taler bedre sammen. Du bliver en stærkere udgave af dig selv, og metoden integreres naturligt i dit system (din måde at være, gøre og at leve på).

MODUL 2: Øget mental styrke

Du øger din indre styrke og evnen til at stå ved dig selv og din energi. Du bliver i stand til konstruktivt at forstå omverdens feedback og at omsætte den til øget læring. Dette modul handler om kommunikation – også din egen indre dialog.

MODUL 3: Øget bevidsthed

Opmærksomhed er dit vigtigste redskab. Du trænes i at anvende din opmærksomhed mere konstruktivt og fokusere på det vigtige. Du vil kunne identificere uhensigtsmæssige mønstre og finde veje til at skabe et mere meningsfyldt liv. Din tilværelse bliver fyldt med næring, der beriger dig og skaber større glæde og flow.

MODUL 4: Forløs blokeringerne

Du skaber dit liv ud fra din underbevidsthed. Og din underbevidsthed kan nogle gange spænde ben for din egen udvikling. Du lærer at identificere og eliminere ubevidste blokeringer. Derved øger du din evne til hurtigere at skabe dit liv ud fra din sande indre kerne – og opnår større velvære.

MODUL 5: Opdatering dagligt

Det magiske vendepunkt opstår, når du begynder at følge dine egne drømme og mål. Det er de små ting, du gentager hver dag, der gør forskellen. Du får en dynamisk metode, der skaber en progressiv og aktiv måde at udleve dig selv på. Succes bliver en vane, der automatisk giver de resultater, du ønsker.

MODUL 6: Fasthold momentum

Vi ser på vores Crazy 8, som er vores endeløse måde at tackle vores udfordringer på. Du kommer til at forstå hvorfor, du handler som du gør, og du bliver i stand til at bryde et uhensigtsmæssigt mønster. Med din nye indsigt skaber du et Great 8, der er tro overfor dine egne principper. Du får på én gang mere mod og tålmodighed, og Great 8 sætter din udvikling i et større perspektiv.

MODUL 7: Boost din indre værdi

Modulet opbygger og integrerer en ny og endnu stærkere selvopfattelse hos dig. Gennem selverkendelse opnår du øget selvværd, og hermed øges din indre værdi. Du ved, mærker og fornemmer det på et helt andet niveau. Same – but different – Du bliver stærkere, modigere og mere levende.

MODUL 8: RAM bliver til RAM

Vi går fra at anvende RAM – ”Rapid Alignment Method” til, at det bliver din personlige model til overskud og succes, som er RAM – ”Rapid Alignment Manifestation”. En metode, en energi, og et flow, der sikrer dig et liv, som DU vil leve det. Du fortjener det bedste. Du vil opleve det ved, at du taler mere frit og åbent fra hjertet, og at du indgår langt mere harmonisk i verden omkring dig – på dine egne præmisser.

Klik her og lad os starte en dialog