RYST, ROLF & ROCKEREN

Energien, der transformerer

ENERGIEN ER NØGLEN TIL FORANDRINGEN

VIDSTE du godt, at 26 % af en organisation er aktiv destruktive (kilde: Gallup)?

MEN ved du også, at det foregår på det ubevidste plan?

OG ved du så også, at når den energi forløses rigtigt, da vil den skabe massiv udvikling?

Lidt om underviserne.

Pigerne Heidi & Dominique fra RYST vil vise dig hvordan dansens energi skaber bevægelse.

“Rockeren” Torben vil gennem sin historien beskrevet i bogen CTRL + ALT + DELETE (fra Rocker til menneske) vise hvordan du ved at turde gribe ens egen historie give sig selv mulighed for at skrive en ny slutning.

Robert vil samle alle trådene og vise hvordan den rigtige energi kan blive det enzym, der forløser og skaber en mere konstruktiv udvikling.

INVITATION

Til at tage med på denne workshop, hvor vi vil demonstrere den enorme og forløsende energi, der ligger i at håndtere kontrasterne på en mere hensigtsmæssige måde, der frigør og forløser energien – NU bare i den rigtige retning.

Med fokus på T-R-K

  1. Tillid
  2. Relationer
  3. Kommunikation

Der er de 3 vigtigste forudsætninger for at skabe udvikling i en organisation.

Vi laver en workshop, der giver dig.

Inspiration til hvordan du omfavner eventuelle udfordringer i organisationen, livet eller jobbet; og hermed inspiration til at frigøre sig fra historien, der bremser og ubevidst saboterer vækst og udvikling. Plus du vil hands on kunne mærke den forløser faktor – der er energi, der nu bare bevæger sig i en positiv retning – til gavn for alle.

DATO: Ny dato kommer snart

STED: Aarhus

Klik her og lad os starten en dialog

VELKOMMEN

Ind i rammerne, der forandre

OM RYST

”I forbindelse med teambuilding i vores salgsteam, havde vi fornøjelsen af at have RYST på besøg. RYST var gennem hele forløbet imødekommende samt fleksible og tilrettelagde arrangementet efter vores behov. Heidi og Dominique har været yderst professionelle velforberedte. De formår at skabe sjove og trygge rammer, så alle deltagere er med samt bliver udfordret i at komme ud af deres comfort zone. Fantastisk energi og præstation, med indsigt på en uformel og meget professionel måde”

Peter Dahl
International Sales Manager, Vero Moda

OM ROLF

“Aldrig før har jeg oplevet en enkelt person – flytte så mange mennesker – i en entydig positiv retning – på så kort tid…. WOW…. Af hjertet tak, Robert Rolfsted.  Og som jyde er jeg ikke nem at imponere. Men det gjorde Robert Rolfsted med sit tre dages Reinvent Yourself Seminar. Det blev til den vildeste, smukkeste og mest livsbekræftende og nyttige rejse for hele holdet. For det er det, han gør. Han hjælper dig til at blive den ægte og bedste udgave af dig selv, og guider dig til at finde og afkode de mønstre og strategier, der bremser dig i at få det bedst mulige liv.”

Poul Guldborg

OM ROCKEREN

”Mit første møde med Torben Bohnhardt slog mig fuldstændig bagover. Var en af tilhørerne til et foredrag med en jogging-klædt rockertype, der benyttede sig af de værste aarhusianske gloser. Han udfordrede os helt til grænse. Skiftede undervejs til jakkesæt og fortalt nu om de bandeproblematikker i Danmark. Om hvad der fik ham selv til at indgå i disse fællesskaber, men også om behovet for exitprogrammer for de unge i bandemiljøet”

Ulrik Wilbek
Borgmester Viborg Kommune
Klik her og lad os starten en dialog
Klik her og lad os starten en dialog