STYRKEN I FÆLLESSKABET UDSPRINGER AF

RESPEKTEN FOR FORSKELLIGHEDEN

Foredrag/Workshops, der skaber

forandringer i fællesskabet

POW! – WOW! – SLAM! – CRASH!

“Energiudladningen, når Robert går på scenen, er en kemisk sprængfarlig cocktail!

Resultaterne kommer HVER ENESTE GANG – og Robert formår at kombinere hands on med erfaringer, der sætter ens udfordringer i perspektiv.”

Stig Pedersen (marketingdirektør hos Weber og stifter af Det Danske Grill Landshold)

VÆK FÆLLESKABETS ENERGI

Styrken i fællesskabet udspringer af respekten for forskelligheden

Det er tankevækkende, hvad et ægte fællesskab kan skabe og opnå af succes. Grundpillen i succesen handler mere om energi end strategi.

“Gode relationer gør os gladere og raskere … punktum” i følge psykiater Robart Waldinger (baseret på et 75 år gammelt Harvard studie)

Der er fire vigtige faktorer, hvor nummer 4 har en lille tvist. Lad os begynde med de tre første, som er Tillid, Kommunikation og Relationer

Tillid; når du ikke har tillid til dig selv eller andre, bliver det vanskeligt at etablere et fællesskab baseret på netop tillid. Den største hindring er oftest, at du er usikker på dig selv. Tilliden bliver dermed erstattet af en tvivl om dig selv.

De to største modstande er;

• Er jeg god nok/eller dygtig nok.

• Frygten for ikke at blive anerkendt og set, som den du er.

Når tilliden mangler, besværliggøres kommunikationen, da den ikke sker gennem respekt, men via regler, systemer og strategier. Det gør, at kommunikationen bliver lukket og uærlig og derfor overfladisk. Vi ender med, at det usagte hindrer den positive energi i at komme i spil.

Hvilket gør, at kvaliteten af ens Relationer forbliver i det usagte, som hindrer nærværet og dermed skader fællesskabet.

Nummer 4 er det, som de fleste HR folk peger på som værende den vigtigste – nemlig de personlige kompetencer. Det uheldige er, at selv samme gruppe bruger 75-80 % af budgettet på at fokusere på de faglige kompetencer.

På foredraget hører du om, hvordan du/I

• vækker tilliden i den enkelte

• gør dialogen mellem mennesker mere ærlig

• skaber bedre relationer

Udbytte vil være:

• Øget energi, og kreativitet

• Vækst og udvikling

• Mere frihed og tillid

• Større autenticitet og vilje

• Lyst til at udvikle dig og fællesskabet yderligere

ELLER LAD OS STARTEN DIALOGEN HER

At være – Væk din indre energi, og sæt den fri

At lære – Af livet, og bliv stærkere, modigere og mere levende

At indgå – I temaet, livet og løft vibrationer til det bedre

“Jeg har haft fornøjelsen af både at blive coachet af Robert og deltage på en workshop, hvor målet var at fremme kommunikation og samarbejde. Robert leverede i den grad, og jeg tøver derfor aldrig med at anbefale ham.

Jeg oplevede, at Robert med sin empati og skarphed kunne matche og rykke alle typer af profiler. Med hans coachende “no bullshit” stil skaber han dybe forandringer i menneskers bevidsthed og adfærd. Han skaber energi og nye forståelser, som rykker mennesker og organisationer på både kort og lang sigt.”

Vibeke Monrath (HR manager)

 

“Det er en verden fyldt med alvor, leg, sjov, nytænkning, gåder, snak og frihed – og vigtigst af alt en fælles verden hvor sammenhold gør at man kan tænke stort!

Robert er et stort menneske, både fysisk men altså også i hans personlighed. Han fylder meget på den rigtig gode måde – det er som om han favner os alle i et kærligt greb og bærer os ind i denne nye verden. Han sørger for at der bliver lukket op for gode som for dårlige ting, han får os alle til at få renset ud og starte på en frisk.

Men hvad skete der lige der? Vi ved det faktisk ikke, men vi gik til Robert som enkelte personer og kom ”hjem” som et hold/en familie med et større fællesskab, en dybere forståelse af hinanden, en accept og viden om at der er noget man er bedre til end andet, kampgejst” Mona Britt Nykjaer

“Robert Rolfsted vil passe eminent til enhver virksomhed, som drømmer om at skabe fantastiske resultater via engagerede og yderst ambitiøse medarbejdere. 

Siden har vi allerede lavet adskillige salgsrekorder på både uge- og månedsbasis i samtlige af vores afdelinger. 

Vores sygefravær er på laveste niveau nogensinde og er på kun en 1/4 af dem vi ellers sammenligner os med i branchen. 

Jeg vil give Robert mine allervarmeste anbefalinger og vil naturligvis stå til rådighed med yderligere oplysninger, hvis det ønskes.”

Steffen Bagge, CEO

UDBYTTET 

Det overordnede mål er at give tilhørerne energi og motivation, som hjælper den enkelte til at tage ejerskab for mål og strategier i organisationen – eller i livet.

OM FOREDRAG/WORKSHOPS

Baseret på principperne om Inside-out udvikling, HeartCoreIntelligence og genopfindelse af det autentiske selv, tilbyder Robert Rolfsted en række foredrag for både virksomheder og private.

Robert elsker en udfordring og brænder for gennem nærvær, engagement og indsigt i jeres tanker og ønsker at skabe en unik oplevelse – derfor skræddersyr han gerne et foredrag, der taler ind i lige netop jeres situation.

LAD OS STARTEN DIALOGEN HER